STRONG BOOTCAMP


Strong Bootcamp staat voor leuke en sportieve bootcamp lessen waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste begeleiding een gezondere levensstijl kan creëren. Omdat wij iedereen op maat willen helpen bieden wij zowel groepsactiviteiten als individuele activiteiten aan. Het gaat er ons om dat jij de aandacht krijgt die je verdient en die bij jouw past. 

Het sporten moet leuk maar ook uitdagend zijn. Daarom bieden wij gevarieerde groepstrainingen aan waarbij jij wordt gestimuleerd om je sportieve doelen te behalen. Kies je ervoor om individuele trainingen te gaan volgen. Dan zijn de trainingen specifiek gericht op jouw sportieve doelen.

Trainen met resultaat en plezier

Zodra je traint met plezier komen de resultaten vanzelf. De grootste valkuil voor de meeste mensen is het afhaken na een aantal trainingen binnen een sportschool, of het niet weten waar te beginnen als je een sportschool binnen loopt. Bij Strong Bootcamp worden de trainingen gevarieerd aangeboden waardoor geen een training hetzelfde is. Omdat je met een groep traint en er  continu begeleiding is tijdens de training wordt je gemotiveerd en gestimuleerd door de coach maar ook door de anderen deelnemers.  Daarnaast bieden wij in onze groepstrainingen ruimte voor variatie en differentiatie. Hierdoor dagen wij de beginnende sporters en de ervaren sporters uit om steeds beter en sportiever te worden. Iedere training afsluiten met een gevoel dat je echt iets hebt gedaan daar gaan wij voor! 

Klantenservice

Contact Partners Strong Bootcamp