Locaties


Strong Bootcamp is in 2017 begonnen met bootcamp in Den Bosch en Dordrecht. De locaties waar wij trainen zijn over het algemeen in parken of bij recreatie plassen, dit maakt het sporten in de buiten lucht nog leuker en fijner. In 2018 hebben wij besloten om de locatie Den Dungen hieraan toe te voegen. In de nieuwbouw wijk van Den Dungen is er dus een extra mogelijkheid om te trainen. Wil jij meer informatie over een locatie bij jou in de buurt zoals verzamelpunten, parkeergelegenheden en tijden? Klik dan op je favoriete locatie.

Den Bosch

In Den Bosch zijn er verschillende bootcamp locaties waar Strong Bootcamp gebruik van maakt. Zo wordt er onder anderen getraind bij de Ijzeren vrouw en de Oosterplas.

Dordrecht

In Dordrecht maken wij gebruik van twee verschillende locaties, Skatepark Maasplaza en het Leerpark. Op beide locaties is het mogelijk om gratis te parkeren. 

Den Dungen

Den Dungen is de laatste locatie die er aan is toegevoegd. De training vindt plaats in de nieuwe wijk bij voetbal vereniging Den Dungen. Er is één vaste locatie in Den Dungen.