Strong Bootcamp


Strong Bootcamp is opgericht in 2017 door Zoë Sophie Augustijn en Ian Willems. Zij zijn met Strong Bootcamp begonnen om mensen te helpen hun doelstellingen te behalen op het gebied van sport en gezondheid. Strong Bootcamp staat voor leuke en sportieve bootcamp lessen waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. Hierdoor kun jij je ontwikkelen in onze Bootcamp lessen.

Daarnaast bieden wij sinds 2018 ook personal training aan en hebben wij Buik Billen Benen als extra groepsles toegevoegd.

 

Trainen met resultaat en plezier bij Strong Bootcamp

Wij bieden bootcamp trainingen aan waarin ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Dit doen wij op verschillende locaties in Dordrecht en Den Bosch.
 
Beginners worden uitgedaagd op een leuke en eenvoudige manier waardoor jij een succes beleving ervaart en binnen enkele lessen vooruitgang boekt. Wij helpen je graag met het behalen van je doelen en willen dat jij jouw grenzen kunt verlegen.
Voor de gevorderde bootcampers hebben wij extra varianten waardoor je genoeg uitdaging ervaart en nog fitter en sterker wordt.
 
Wil jij je sportieve doel behalen met behulp van Strong Bootcamp? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles en ervaar het zelf.

Klantenservice

Contact Partners Strong Bootcamp