TEAM STRONG BOOTCAMP

Ian Willems ('s-Hertogenbosch & Den Dungen)

 

Hallo, ik ben fanatiek met sport bezig zowel in theorie als in praktijk. Door mijn studies sport en bewegen (Koning Willem I College) en ALO (Fontys) met de verschillende stages in al die jaren heb ik mijn eigen visie ontwikkelt binnen sport trainingen en voeding.  In 2017 zijn wij met het idee gekomen om mensen te helpen met hun sportieve doelen en hierin ook te gaan begeleiden. Met Strong Bootcamp helpen wij dagelijks beginnende en ervaren sporters om een gezondere levensstijl te hanteren. Waarom Strong Bootcamp begonnen? Omdat wij persoonlijke hulp bieden en de groepen uit maximaal 10 personen bestaan zodat het ook altijd persoonlijk blijft!

Naast het ontwerpen van de lessen begeleidt ik ook een aantal trainingen in Den Dungen en 's-Hertogenbosch.

Ik zie jullie graag terug bij een van onze groepslessen of individuele trainingen. 

 

* Bootcamp

* Personal Training


Dario van Bijnen ('s-Hertogenbosch & Den Dungen)

 

Hoi, mijn naam is Dario en ik studeer aan de sportacademie in 's-Hertogenbosch aan de Koning Willem I College. Ik ben actief als stagiair binnen Strong Bootcamp en begeleid groepslessen en individuele lessen in 's-Hertogenbosch en Den Dungen. Ik vind het leuk en uitdagend om aan de slag te gaan met al jullie sportieve doelen. Zelf ben ik ook altijd sportief bezig dus als je een sportieve challenge hebt mag je mij altijd uitdagen haha!

 

* Bootcamp

* Personal Training


Esmee de Loijer ('s-Hertogenbosch)

 

Heey! Mijn naam is Esmee de Loijer. Ik volg de opleiding sportacademie op het Koning Willem 1 college. Momenteel loop ik stage bij Strong Bootcamp. Dit is ondertussen mijn tweede jaar bij Strong Bootcamp

Ik heb altijd geroepen; "later als ik groot ben ga ik mensen helpen om fit te worden". Toen kwam Strong Bootcamp op mijn pad. Nu heb ik op maandag mijn eigen fatburn les waar ik enorm trots op ben. En geef ik op de dinsdag de buik billen benen groepsles. Het is fantastisch om mensen te helpen en daarom wil ik nog meer mensen motiveren. Wil jij ook je sportieve doelen bereiken maar lukt het nog niet zo goed? Schrijf je dan in bij een van mijn lessen en dan gaan we er samen tegenaan om al je doelen te behalen. 

 

* Fatburn

* Buik Billen Benen