Tarieven personal training  


Niks staat vast en je volgt PT wanneer het jou uitkomt. Ideaal voor een zomer en winterstop. Je kan specifiek door blijven trainen met de juiste begeleiding. 

 

€39,99 per les

 

 

Alle trainingen worden specifiek voor jou gemaakt en zijn inzichtelijk met resultaten in de SB APP. Onder begeleiding hard werken om je doelen te behalen.

 

€35,99 per les

10 trainingen voor €359,90 (1 gratis les) 

 

GEEN EXCUUS, WE GAAN VOOR GOUD! Met ons persoonlijk training en voedingsschema ga jij het maximale uit jezelf halen. Doelen moeten en gaan behaald worden.

 

€39,99 per les

10 trainingen + voedingsschema 5 weken

voor €399,90 DUO TRAINING

 

Bij duo training werk je samen aan jullie persoonlijke doelen. Je traint graag samen met een vaste sportbuddy en de trainer zal jullie beide uitdagen om het maximale uit jezelf te halen. Samen gaan jullie voor GOUD! 

DUO FLEXIBEL €55,99 per les
DUO PRO 10

€51,50,- per les (€515,-)

DUO GOLD 10

€59,99,- per les (€599,90)


SMALL GROUP TRAINING 

 

Small group training is voor groepen van 3 en 4 personen. Je vind het leuk om in deze samenstelling te sporten naar het resultaat wat jij persoonlijk voor ogen hebt. De trainer zal zorgen voor genoeg variatie en uitdaging om je persoonlijke doelen te behalen.

SGT FLEXIBEL €65,99 per les
SGT PRO 10

€61,50 per les (€615,-)

SGT GOLD 10

€69,99,- per les (€699,90)VOEDINGSSCHEMA GOLD

 

Naast sporten is voeding van essentieel belang voor een gezonde lifestyle. Vaak is het lastig om de juiste producten en maaltijden bij elkaar te zoeken en kost dit ook veel tijd. Om je hierbij te helpen maken wij een persoonlijk voedingsschema voor jou. Hierin staat exact beschreven wat en wanneer je iets kan eten. Daarnaast hebben wij alle bereidingswijze en recepten al voor je ingevuld. Klanten die dit hebben ervaren krijgen meer energie en hebben een gezonde lifestyle hier aan over gehouden. De APP is van jou en hierdoor stopt het niet en kun jij levenslang doorgaan met een makkelijke en gezonde manier van leven. 

 

 

5 weken voedingsschema voor €69,99


Klantenservice

Contact Partners Strong Bootcamp