BUSINESS BOOTCAMP


Gezonde werknemers

Wij bieden sport activiteiten aan in een vorm van bootcamp/fitness. 

Ons doel is om iedereen de fitste versie van zichzelf te laten zijn. Zowel fysiek als mentaal.

 

Wij merken wanneer werknemers fit en enthousiast zijn over hun eigen levensstijl zij ook met meer motivatie terug keren op de werkvloer. Daarnaast is over het algemeen het ziekteverzuim minder wanneer je werknemers fit zijn.

 

Wij bieden groepslessen aan met en zonder materiaal en zorgen ervoor dat iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar niveau. Naast individueel sporten werken wij ook met groepsopdrachten. Een het is leuk om samen te sporten en iets te bereiken en ten tweede is het goed voor het teamverband.

 

*Extraatje, wil je als bedrijf met je werknemers voorbereiden op een obstakel run of anderen wedstrijden? Dan helpen wij al je werknemers dit doel te bereiken en passen wij onze trainingen hier op aan.

 

Locatie

Onze activiteiten worden gehouden op verschillende "locaties" in Den Dungen en Den Bosch. Deze locaties hebben een mooie natuur omgeving en zijn perfect voor gezamenlijke activiteiten. Het is voor iedereen fijn en goed om vaak na het werk even buiten te wandelen of te sporten. Liever wat dichter bij het werk sporten of toch op een binnenlocatie? Ook dit is mogelijk in overleg!

 

 

Hebben jullie er al zin in? Vraag dan een vrijblijvend informatie aan via ons contact formulier.

Klantenservice

Contact Partners Strong Bootcamp