BUSINESS BOOTCAMP

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers, hebben we business bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve bootcamp, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement: inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.
Onze business bootcamp is toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is trainen op kantoor iets voor jou.

Ons aanbod

  • Bootcamp op locatie of in de directe omgeving van de organisatie
  • Ontzorging in organisatie (wij leveren trainingsmateriaal; trainers, aanmelding etc.);
  • Voedingsadvies voor iedereenGeïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.