Groepslessen

Bootcamp

Train samen met max 15 anderen personen aan je conditie, kracht en doorzettingsvermogen in groepsverband. Iedere training zal je uitgedaagd worden op je eigen niveau. Ideaal door de vele afwisselingen in een work-out.

Cardio-boxing

Bij Cardio-boxing draait het allemaal om conditie verbetering en calorie├źn verbranding. Het is een explosieve training waarbij je op de bokszak alles af kan reageren. Je leert daarnaast ook alle boks technieken aan. De training is voor iedereen toegankelijk.

High intensity interval training (HIIT)

Bij de HIIT trainingen ga je altijd voor het maximale. Je verbrand enorm veel calorie├źn in een korte tijd. Ideaal als je je grenzen wilt verlegen en wilt afvallen. De HIIT training zal aangeboden worden in combinatie met een anderen training.

Circuit training

Circuit training is een les waarbij de aandacht volledig ligt op het trainen van alle spiergroepen. Bij deze groepsles wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende sport materialen. Je leert de juiste sport technieken aan en verlegt je eigen sportgrenzen. 

Yoga

Yoga is zeer goed voor je lichaam en geest. Bij ons krijg je yoga aan het einde van een training zodat je deze ontspannen kan afsluiten. Leg de focus op je ademhaling in verschillende houdingen die je langer vasthoudt. Hierdoor verbeter jij je zelf lichamelijk en mentaal.

Wil je meedoen? Volg een proefles!

Wordt lid!

Kies wat bij jou past en join de Strong Bootcamp familie.